Moment geduld aub...ZORGAANBOD

Thuiszorg verpleging
Zorg bij u thuis

VERPLEGING


IngeZorg is er voor iedereen die kwaliteit van leven belangrijk vindt. U bent het liefst in uw eigen omgeving. Ook bij ziekte, een beperking of tijdens de herstelperiode na bijvoorbeeld een operatie. IngeZorg zorgt ervoor dat u uw leven zo normaal als mogelijk kunt blijven leven. U houdt zelf de regie over uw eigen leven.

Een deskundige medewerker van IngeZorg verzorgt uw wonden, helpt u bij het uitzoeken en uitzetten van uw geneesmiddelen en verricht zonodig ook andere zorgtaken.


Hulp bij wat u zelf niet meer kunt

VERZORGING EN ADL


Wassen en aankleden. Eten en drinken. Dagelijkse lichamelijke verzorging. Activiteiten die normaal gesproken bijna vanzelf gaan.


Zelfstandig thuis wonen


Een professonele medewerker van IngeZorg helpt u bij de handelingen van het opstaan, douchen, aankleden, eten en drinken en het naar bed gaan. U kunt van ons ook advies krijgen over aanpassingen in uw huis of over de aanschaf van hulpmiddelen.


Aandacht voor uw wensen en respect voor uw privacy

BEGELEIDING


In uw eigen vertrouwde omgeving wilt u het liefst zo lang mogelijk met uw partner samen blijven. Dat is u veel waard. Ook als u door omstandigheden uw partner moet gaan begeleiden en verzorgen door een ziekte. Voor u kan dit moeilijk zijn om dit alle dagen in de week te doen. Af en toe een dag of een dagdeel rust heeft iedereen nodig. IngeZorg kan u partner professionele begeleiding en verzorging verlenen met aandacht voor uw wensen en respect voor uw privacy.


Ook ’s nachts gewoon thuis

NACHTZORG


Uw eigen omgeving is de plek waar u het liefste bent, ook wanneer u ‘s nachts verpleging of verzorging nodig heeft. Voor korte of lange duur. IngeZorg zorgt ervoor dat u uw leven zo normaal als mogelijk kunt blijven leven. U houdt zelf de regie over uw leven.

Omdat u het niet fijn vindt om alleen thuis te zijn. Ingezorg kan u verzorgen en verplegen. Denk  aan het contoleren en vervangen van een infuus, geven van medicijnen, helpen bij het toilietbezoek en geven van een andere slaaphouding.


logo

Thuiszorg in Amsterdam en omstreken. Onze zorg wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie. U heeft één vast aanspreekpunt met wie u uw wensen en behoeften kunt bespreken.

Copyright by IngeZorg 2016. All rights reserved.